Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[21.05.2015]

КМЕТЪТ НАГРАДИ ИЗЯВЕНИ УЧЕНИЦИ ПО ПОВОД 24 МАЙ

30 таблета подари г-н Калоян Илиев, кмет на Община Ихтиман в навечерието на Деня на българската просвета, култура и славянската писменост - 24 май, на изявени ученици от петте училища на територията на общината. На събитието присъстваха зам.-кметът г-н Георги Илиев, г-жа Валентина Петрова, главен експерт „Образование и здравеопазване” в Община Ихтиман, директори на училища, преподаватели, ученици и гости.

Кметът поздрави изявените ученици за постигнатите от тях успехи и благодари за положения труд през настоящата учебна година на техните учители, както и на директорите за подкрепата им. „Надявам се, следващата година тези деца да са двойно повече!”, каза той и пожела постигането на все по-високи резултати.

С решения, взети на педагогическите съвети, всяко учебно заведение предложи по шест свои възпитаници, които достойно са представили училището, в което се обучават. Това са ученици, номинирани заради спечелени награди от регионални и областни етапи, национални и международни конкурси, състезания и олимпиади, доказали своите възможности в областта на образованието, културата, изкуството и науката.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ