Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[20.10.2014]

ОФИЦИАЛНО БЕ ОТКРИТА НОВАТА ЗАЛА ЗА БОЙНИ СПОРТОВЕ

Г-н Николай Боршуков, началник на кабинета на бившия спортен министър Мариана Георгиева и кметът на Община Ихтиман г-н Калоян Илиев прерязаха лентата на новата спортна зала. Откриването започна с водосвет и освещаване на новото съоръжение. В церемонията участваха зам.-кметовете на Община Ихтиман г-н Георги Илиев и инж. Тони Кацаров, треньорите Иван Докторов, Светослав Георгиев, Снежана Николова, представители на спортни клубове от общината, спортни деятели и много гости. Пожеланията бяха за по-малко контузии и високи спортни резултати.

Проектът „Ремонт на зала по самбо и джудо „Христо Ботев” гр. Ихтиман”, разработен от Боен клуб Ихтиман, бе входиран в Министерството на младежта и спорта и одобрен. Финансирането е на стойност 49 000 лв., като 45 000 лв. са отпуснати от министерството и 10 % от сумата е участието на клуба ( 4 900 лв.). Г-н Светослав Георгиев уточнява: „ 11 000 лв. са разпределени за уредите във фитнеса, а с останалите 34 000 ремонтирахме сградата. В ремонта са извършени 380 кв.м топлоизолация със 6см стиропор, 400 кв.м гипсокартон, 150 кв.м фаянс и теракот, 480 кв. вата от 10 см за топлоизолация на тавана, 380 кв.м шпакловка и боя за покриването на 780 кв.м. Закупени и монтирани са 24 бр. ПВЦ прозорци, 13 интериорни врати, оборудване за две бани и две тоалетни.”

Домакините от Боен клуб Ихтиман отправят благодарност към г-н Боршуков за подкрепата, която е оказал, както и за вложения труд от доброволците, спомогнали за успешното осъществяване на проекта.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ