Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[02.11.2009]

ПОБЕДА С 2:0 ЗА „БОТЕВ” - ИХТИМАН

На 1 ноември на стадион „Ботев” в Ихтиман местният отбор „Ботев” беше домакин на поредния мач от футболното първенство на „В” РФГ. Преди мача членове на УС се срещнаха с футболистите, увериха ги, че ще ги подкрепят и за в бъдеще, мотивираха ги за по-успешно представяне до края на сезона. Беше изплатена и премия за предишен победен мач.

Първото полувреме на мача между домакините и гостите от „Витоша” – Бистрица, протече при равностойна игра. В началото на второто полувреме домакините откриха резултата. След пробив и центриране на Йордан Дойчев гол отбеляза Йордан Лесев. Минути по-късно противниковата врата беше поразена отново. След пряк свободен удар на Лесев и центриране гол с глава отбеляза Александър Димитров, с който оформи и крайния резултат.

До края на мача футболистите на „Ботев” , подкрепяни и окуражавани от публиката, играха нападателно. Имаха две пропуснати голови положения. Гостите при една от атаките улучиха греда. На футболист от „Витоша” съдията показа червен картон.

След мача победителите от „Ботев” бяха поздравени и получиха одобрението за играта си от присъстващите на мача членове на УС на ФК”Ботев”.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ