Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[21.07.2014]

ТЕАТРАЛНА ГРУПА „ФАНТАЗИЯ” ОТНОВО С НАГРАДА В СОЗОПОЛ

Тази година за втори път театрална група „Фантазия” към Народно читалище „Слънце – 1879“ – Ихтиман бе поканена за участие на сцената на Международния младежки фестивал на изкуствата „Музите“ – Созопол 2014. Това е събитие, което се организира за девети път и целта му е да сближава младите хора от много краища на света благодарение на тяхната любов към изкуството. На Фестивала взеха участие младежи от Финландия, Полша, Русия, Украйна, Молдова и други държави, както и многобройни групи от различни градове и села на България.

След успешното представяне миналата година на постановката „Тартюф“, този път младежката театрална група „Фантазия” разкри актьорския си потенциал с пиесата на Николай Гогол „Ревизор“. На церемонията по награждаването трудът, постоянството и талантът на младите хора бе възнаграден с почетна купа и диплом за участие в конкурсната програма на Фестивала в раздел „Театър“.

Театрална група „Фантазия” изказва своята благодарност за вярата и подкрепата, които получихме от общинското ръководство на град Ихтиман и лично на кмета на града г-н Калоян Илиев, както и на Настоятелството на читалище „Слънце – 1879“, с чиято помощ нашето участие на Фестивала стана възможно. Наградата, която получихме, не е само за театрална група ФАНТАЗИЯ, но и за всички наши съграждани в Ихтиман, които подкрепят изкуството и работата с младите хора!

Деян Статулов,

Ръководител на театрална група „Фантазия”

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ