Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[15.07.2014]

ИЗНЕСЕНО ОБУЧЕНИЕ НА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ - ИХТИМАН

В периода 11-12.07.2014 г. в хотел „Феста Чамкория” в курортен комплекс „Боровец” бе проведено изнесено обучение на общинска администрация - Ихтиман по проект „Въвеждане на механизми за мониторинг и контрол в Община Ихтиман и стимулиране участието на гражданите в планирането на общински политики за развитие” по Договор № 13-13-185 от 06.11.2013 г., финансиран от ОП „Административен капацитет”, съфинансиран от ЕС чрез ЕСФ.

Изпълнението на Дейност 8 по посочения проект включва провеждането на обучение на 60 общински служители, свързано с нововъведените механизми за мониторинг и контрол на общинските политики. Това от своя страна ще допринесе за подобряване на ключови компетентности на обучаемите и ще ги мотивира да организират работата си в посока конкретика и резултатност. Взаимодействието на общинските служители с активни граждани ще даде възможност за реализиране на обществено значими проекти и разрешаване на социално-икономически проблеми. А визията в дългосрочен план е да се повиши капацитета на администрацията и да доведе до устойчиво развитие на общинските политики във всички сектори.

Обучението бе реализирано с откъсване от работното място, с което се цели в неформална обстановка и интерактивен подход да бъдат по-добре обяснени новите внедрени процеси и документи, което пък да се отрази и на компетентността в работата на служителите.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ