Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[20.06.2014]

КМЕТЪТ КАЛОЯН ИЛИЕВ ЛИЧНО ВРЪЧИ ДИПЛОМИ НА АБИТУРИЕНТИ

Своята диплома за завършено средно образование получиха зрелостниците в СОУ „ Христо Ботев”в Ихтиман вчера. Тържеството се проведе в актовата зала на училището по традиция. Връчването на дипломите стана лично от кмета на Община Ихтиман - г-н Калоян Илиев, в присъствието на учители, ученици и родители.

Зрелостниците бяха приветствани топло от директора на училището г-жа Ваня Пелтекова. „Надявам се, че сме помогнали на родителите ви да израстете достойни млади хора – обърна се тя към абитуриентите. – Пожелавам да сте здрави и успешни! Предавам випуска - това са вече граждани на Община Ихтиман!”

Всеки абитуриент, освен дипломата си, получи плакет от кмета с пожелание „На добър час!”, а отличниците – писалки и грамоти от ръководството на учебното заведение.

В СОУ „Христо Ботев” учебната 2013/2014 г. завършиха петдесет и четирима, от които дванайсет отличника. Всички те успешно положиха държавни зрелостни изпити и се дипломираха.

„Пожелавам ви успехи, здраве и късмет – каза г-н Калоян Илиев. – Очаквам студентите, след като завършат висшето си образование, отново да се върнат в град Ихтиман! Тук имаме нужда от вас, млади хора!”

Дълго след тържественото събитие учители и вече бивши ученици продължаваха развълнувани да разговарят, да се снимат, да споделят мечти…

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ