Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[13.06.2014]

К О Н К У Р С ЗА ИЗРАБОТКА НА ОБЛЕКЛО

Професионална гимназия „Васил Левски“, гр. Ихтиман

обявява

К О Н К У Р С

за изработка на облекло на тема:

„Ежедневието през годините“

Конкурсът се провежда във връзка с изпълнението на проект „Кроячната на бъдещата професия” на Професионална гимназия „Васил Левски”, гр. Ихтиман, финансиран по схема за безвъзмездно финансиране BG051PO001-4.3.05 „Развитие на професионалното образование и обучение в сътрудничество с работодателите” на ОП „Развитие на човешките ресурси“.

В конкурса могат да участват всички жители на Община Ихтиман на възраст до 35 г. Участниците в конкурса могат да премерят сили както самостоятелно, така и в екип, като представят 2 броя костюми (от съвремието и от избрана епоха и регион). Няма ограничения в техниката на изработка. Облеклата ще бъдат представени пред публика и компетентно жури на модно ревю, което ще се състои на 23.06.2014 г. по предварително обявена програма. В тази връзка всеки участник следва да представи и своя концепция за представяне на изработените облекла на организираното модно ревю.

На победителите в конкурса ще бъдат присъдени I-во, II-ро и III-то място, а най-добрите като оригиналност и качество на изпълнението работи ще бъдат изложени в периода от 24 до 30 юни 2014 г. в изложбена зала за представяне пред гражданите на общината на специални кукли-манекени с информация за автора и епохата на костюмите.

Изработените облекла, с прикачено листче с данните на участника: трите имена, навършени години, пощенски и/или електронен адрес, телефон за контакти, трябва да бъдат представени до 20 юни 2014 г. на адрес: ПГ „В. Левски”, гр. Ихтиман, ул. „Цар Освободител” № 174, за справки: Елена Додова – 0879/080833.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ