Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[16.05.2014]

ВОДОСВЕТ И ПРЕРЯЗВАНЕ НА ЛЕНТА В РЕНОВИРАНИЯ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

Медицински център – Ихтиман е здравно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ. Регистрирано през 2000 г. В края на 2007 г. Медицински център-Ихтиман получи от Министерството на здравеопазването акредитационна оценка ОТЛИЧЕН за цялостна дейност на лечебното заведение.

През есента на 2013г. с пълната подкрепа и съдействие на Общинското ръководство на Община Ихтиман започна пълно реновиране на сградата на МЦ завършено преди десетина дни включващо подмяна на подова настилка, подмяна на дограмата, подмяна на покрив, изграждане на съвременна отоплителна инсталация с дистанционен контрол, вътрешно и външно саниране на цялата сграда.

Центърът е разположен в собствена площ, кабинетите му са модерно изпълнени и оборудвани с най-съвременната техника като Видео Ото-Рини-Ларингоскоп, Дигитален апарат за ФИД, Синозон, Авто-рефрактометър, Дигитален Ехограф и други, Wi-Fi интернет мрежа. За нашия екип отношението към пациента е най-важно, а именно : провеждаме внимателно изследване на възникналите оплаквания; проследяваме причините довели до тях; проявяваме лично отношение към всеки пациент като вникваме в неговите проблеми и страхове, уважаваме неговото време и заетост и предлагаме безкомпромисно качество на медицинската услуга.

Персоналът на Медицински център–Ихтиман и пациентите изказват своята благодарност на Кмета Калоян Илиев и неговия екип за ремонта на МЦ.

Д-р Н. Златев,

Управител на МЦ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ