Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[15.05.2014]

МЛАДИ ОГНЕБОРЦИ ПОКАЗАХА УМЕНИЯ

Първенците от районните състезания на МПО „Млад огнеборец” мериха сили за излъчване на областен първенец, който ще представя Софийска област в Републиканския кръг на състезанието.

Събитието на стадион „Ботев” в Ихтиман бе открито от Главен инспектор Емил Лесев, началник сектор ДПК – София. Приветствени думи към младите огнеборци отправи и зам.-кметът на Община Ихтиман г-н Георги Илиев с пожеланието най-добрият отбор да победи. Гости на откриването бяха представители от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението” – София. В предварителна конференция Главен инспектор инж. Л. Баров, началник РС „ПБЗН” – Ихтиман и гостуващите му колеги доуточниха правилата за специализираното състезание. Изпробвани бяха и съоръженията преди стартовете. Отборите се състезаваха в 2 дисциплини - бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 метра щафетно бягане с препятствия.

От дванайсетте участници в Петнадесетите областни състезания по пожароприложен спорт на Младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец” в крайното класиране третото място зае отборът на град Ихтиман, на второ е Ботевград( като разликата между нас и Ботевград е само 4 стотни!). Първото място спечелиха децата от Правец.

Главен инспектор инж. Л. Баров благодари на обучителите и участниците за успешната проява, пожела успех в по-нататъшното съревнование на отбора първенец, успехи в учението на всички състезатели и добри резултати във всички начинания.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ