Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[20.03.2014]

СЪОБЩЕНИЕ

Днес, 20.03.2014 г., в заседателната зала на втория етаж в сградата на Община Ихтиман се проведе заседание на комисията за извършване на окончателен подбор на кандидат-потребители за включване в дейностите по проект “Нова възможност за грижа в дома”, финансиран по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”.

Комисията се събра в пълен състав в присъствието на ръководителя и координатора на проекта със задача да извърши окончателен подбор за включване в дейностите по проект “Нова възможност за грижа в дома”, финансиран по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, между лицата, оценени и класирани в списъка с кандидат-потребителите.

Комисията разгледа окончателните оценки на кандидат-потребителите, изготвени от специалистите от Дирекция “Социално подпомагане” – Ихтиман, предадени на 20.03.2014 г., и съгласно Процедурата за подбор на потребители на социална услуга за предоставяне на почасови грижи в домашна среда по проект “Нова възможност за грижа в дома”

РЕШИ:

І. Определи кандидат-потребителите за ползване на социална услуга за предоставяне на почасови грижи в домашна среда по проект “Нова възможност за грижа в дома” с извършени оценки на потребностите от почасови грижи, предоставени от предходното заседание на комисията до настоящото заседание:

1. Лозинка Христова Пашкурова - 81 т. - 4 ч. дневно

ІІ. Определи кандидат-потребителите, отпаднали от участие в подбора за включване в дейностите по проект “Нова възможност за грижа в дома”, с извършени оценки на потребностите от почасови грижи, предоставени до настоящото заседание:

- Иван Борисов Мешинков - Кандидатът е починал.

Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Община Ихтиман носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Агенцията за социално подпомагане.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ