Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[07.03.2014]

ОБЩИНА ИХТИМАН – АКТИВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПРОЕКТИ ПО ОПЕРАТИВНИТЕ ПРОГРАМИ

Представители на Областен информационен център София-град и София-област за популяризиране на Кохезионната политика на ЕС в България (ОИЦ-София) проведоха информационна среща в община Ихтиман за представяне на новия програмен период 2014-2020 г. Срещата беше открита от инж. Тони Кацаров, заместник-кмет на община Ихтиман. В приветствието си той подчерта, че в последните две години общината е изпълнила и изпълнява над 20 проекта с европейско финансиране, които им дават старт, умения и знания да продължат с тези темпове работата си по европейските програми и през новия планови период.

Управителят на ОИЦ-София Елза Григорова поздрави местната власт за добре свършената работа и увери, че Областният център ще оказва необходимата подкрепа на всички имащи нужда от нея. На участниците бяха представени новите оперативни програми и конкретните възможности за финансиране на различни дейности. На срещата присъстваха представители на местната администрация, бизнеса, НПО-сектора, образователни и културни институции. В последвалата дискусия особено активни бяха представителите на читалища, които отбелязаха, че очакват отварянето на конкретни мерки, за да кандидатстват за реализиране на вече готовите си проектни идеи.

Областен информационен център-София (Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG161PO002-3.3.02-0027-C0001) е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Източник:

http://eufunds.bg/bg/oicnews/6571/24

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ