Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[19.02.2014]

ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА СОСЗР

Днес се състоя отчетното събрание за 2013 г. на организацията на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в гр. Ихтиман.

Паметта на Апостола Васил Левски бе почетена от членовете на военно-патриотичната и родолюбива организация със ставане на крака и едноминутно мълчание.

Официални гости на събитието бяха полк. Кирил Парапанов, секретар на Централната контролна комисия, полк. д-р Иван Ников, председател на Областния съвет, подп. Г. Кадийски, председател на СОСЗР – гр. Костенец.

Под звуците на „Велик е нашият войник” бе посрещнато знамето на местната организация.

Дневният ред включваше отчет на Общински съвет на СОСЗР – гр. Ихтиман, отчет на контролната комисия, обсъждане на докладите.

Присъстващите бяха запознати с плана за 2014 г. от о. з.полк.Симеон Васев, председател на СОСЗР - гр. Ихтиман. Наградени бяха активните членове Костадин Стоилов и Георги Стефанов с книгите „Бележити българи”.

За активна дейност по случай честване на 100-годишнината от Балканските войни грамоти бяха връчени на г-н Калоян Илиев, инж. Тони Кацаров, г-н Владимир Танкишев, г-н Костадин Стоилов.

Отчетното събрание завърши с изпращане на знамето.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ