Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[19.12.2009]

НОВОГОДИШЕН КОКТЕЙЛ

На 18 декември кметът на общината Маргарита Петкова и председателят на ОбС Владимир Танкишев дадоха традиционния новогодишен коктейл. Представители на институциите и на бизнеса уважиха с присъствието си местното ръководство.

Г-н Танкишев приветства с добре дошли гостите. Г-жа Маргарита Петкова изрази уверението си, че на всички им допада идеята всяка година в навечерието на Коледните и Новогодишните празници да се срещат. Този път не в деловата обстановка на преговори, а на среща, протичаща в приятелски дух и сърдечна атмосфера.

2009 г. беше доста тежка и трудна година, не само за нашите институции и за бизнеса, но и за всички жители на Община Ихтиман, каза г-жа Петкова, затова днес бих искала да ви благодаря за куража, за търпението и за усилията, които всички положихме, за да може годината да завърши успешно. Благодаря на бизнесмените, които не предприеха съкращения, а оставиха работниците си на 4 часов работен ден и така дадоха шанс на хората да имат заплати. Искам да ви уверя, че от администрацията и от ОбС вие винаги ще получите нашата подкрепа за инициативите си, така както и досега.

С пожелания за весели празници и успешна 2010 година завърши приветствието на кмета.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ