Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[22.12.2009]

ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В ИХТИМАН ПО ИНИЦИАТИВАТА НА „БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ”

Проектът

„Повече сигурни места за щастливи игри” е дългосрочна национална социално-отговорна инициатива на „Белла България” за изграждане на нови детски площадки в големите градове на страната. Те се създават в пълно съответствие с европейските и националните стандарти за безопасност и ще се строят в градове с население до и над 100 хиляди жители (по три във всяка от двете групи годишно). Кои ще са печелившите градове, решават родителите.

Проектът се реализира под формата на публично-частно партньорство с подкрепата на местните власти. Стартът му бе даден на 1 юни 2009 г. с изграждането на детска площадка в кв. „Тракия”, Пловдив. „Белла България” планира всяка поредна година да изгражда нови шест площадки.

Регламент

Регламентът на интернет конкурса предвижда два етапа на избор. В първия, който ще продължи до края на януари 2010 г., посетителите на сайта ще гласуват за определянето на шестте града. Местните власти на победилите три големи и три малки града ще предложат удобни за целта места в съответните селища. Кои ще бъдат финалистите, решават отново посетителите на сайта. От средата на февруари до края на март 2010 г. те ще гласуват за най-подходящото място във всеки град.

Жителите на градовете, които няма да са сред победителите в класацията за детските кътове на „Белла България” за 2010 г. не трябва да губят надежда. Те ще имат възможност да повторят гласуването през 2011 г., тъй като проектът на компанията е дългосрочен.

За компанията

„Белла България” е иновативна, социално-отговорна кампания, чийто основен предмет на дейност е производството и продажбата на храни - тестени изделия, растителни мазнини и месни продукти. Компанията е сред най-големите работодатели в България. Осигурява заетост на около 3000 души и има съществен принос за повишаване заетостта в районите на Пловдив, Ямбол и Добрич. „Белла България” е една от най-динамично развиващите се компании в България. Това се дължи на качествените й продукти, добре развитата дистрибуторска мрежа и гъвкавата и иновативна бизнес стратегия.

„Белла България” създава и развива иновативни марки с дългосрочна стратегическа отдаденост към обществени и екологични проекти. Компанията е интегрирала принципите на корпоративната социална отговорност в ежедневния си бизнес. С активната си дейност по проекти, посветени на устойчивото развитие на обществото, икономиката и опазването на околната среда „Белла България” спечели мястото си сред членовете на Българския форум на бизнес лидерите и асоциацията „Корпоративна социална отговорност – България”.

Още информация вижте на следния адрес:

http://mestazaigra.bg/register

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ