Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[17.01.2014]

КАМПАНИЯ “ДАРИ КНИГА, ДАЙ НОВ ШАНС НА СТАРАТА БИБЛИОТЕКА”

МГЕРБ Ихтиман организира кампания “Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека” за набиране на книги, които ще бъдат дарени на библиотеката при Народно читалище "Слънце" Ихтиман. Идеята на кампанията е да се обогати фонда на библиотеката с книги, предоставени от гражданите за гражданите на град Ихтиман. Всички граждани, желаещи да се включат в кампанията и да дарят книги, могат да го направят в офиса на ГЕРБ намиращ се на ул. „Патриарх Евтимий” № 20 всеки ден в периода от 20.01.2014 г. до 24.01.2014 г., във времето от 09.00 ч. до 12.00 ч.

Според младежите от МГЕРБ Ихтиман идеите и ценностите, които разпространява инициативата, трябва да са устойчиви във времето и да мотивират младите хора да се ангажират с доброволчески дейности и след приключването й, защото доброто трябва да се прави всеки ден и без очакване за награда.

Затова младежите се надяват платформата, създадена по повод инициативата на евродепутат Панайотова www.dobrovolchestvo.com да продължи да вдъхновява с “рецепти за добрини” и доброволчески дейности младите хора в цялата страна и за в бъдеще.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ