Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[25.11.2013]

НОВ УСПЕХ НА ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ НИ

Нов успех на волейболистите ни вчера: „Изгрев” Ябланица - „Ботев” Ихтиман 0:3 гейма /18:25, 20:25, 16:25/! В Държавното първенство 2013/2014 юноши старша възраст (група 5) отборът на Петко Карабонев заема първото място. Продължавайте все напред и нагоре! УСПЕХ!

"Ботев (Ихтиман) завърши първи в V група

Отборът на Ботев (Итхиман) завърши като първенец в пета група от първенството на България по волейбол за юноши старша възраст, след приключване на есенния дял на шампионата.

В последния пети кръг на групата, волейболистите от Ихтиман победиха Изгрев (Ябланица) с 3:0 и така приключиха надпреварата с пет победи от пет мача и с впечатляващия резултат - без загубен гейм. Така те дадоха заявка за единствената квота в групата, която обаче не осигурява директно класиране на държавните финали, а води до участие на квалификации за републиканското първенство.

На второ място след есенния дял завърши тимът на Тетевен Волей, който в този кръг надигра лесно Пирдоп с 3:0. Тетевенци имат четири победи и една загуба, обаче са на цели пет точки по-малко от лидера Ботев, като записаха 10 точки в актива си.

Трети в класирането също 10 точки, но с две загуби, са волейболистите на ВК Благоевград, които в последния кръг приключиха с домакинска победа, надигравайки Божур Волей (Божурище) с 3:0."

Ани Колева

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ