Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[23.09.2013]

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В НАЧАЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

Уважаеми дами и господа,

На 1 октомври 2013 г. от 13 часа в заседателната зала на Община Ихтиман гр. Ихтиман, ул. „Цар Освободител“ №123, ще се проведе начална пресконференция по проект „Повишаване на професионалната квалификация на служителите в общинска администрация-гр.Ихтиман-гаранция за професионализъм и развитие” по договор с рег.№А12-22-189/04.04.2013 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ОПАК, съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд.

Община Ихтиман кани заинтересованите страни, медиите и широката общественост да се запознаят с целите, дейностите и търсените резултати от проекта, който е с обща стойност 63 780 лв. и продължителност 12 месеца.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд.

Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Община Ихтиман носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ