Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[30.04.2013]

СЪОБЩЕНИЕ

гр. Ихтиман, 30.04.2013 г.

Община Ихтиман обявява допълнителен прием на документи за назначаване на персонал на Звеното за услуги в домашна среда по проект “Нова възможност за грижа в дома”, финансиран по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, както следва:

І. Социален работник – 1 работно място

1. Характеристика на длъжността: Социалният работник в Звеното за услуги в домашна среда ще е в непрекъсната комуникация с потребителите на социалните услуги и персонала, както и с екипа за управление на проекта и същевременно ще предоставя информация и ще консултира (на място и по телефона) всички заинтересовани от проектните дейности лица. Работното му място ще е в Звеното за услуги в домашна среда и дейността му ще се изразява в координиране, организиране и контролиране предоставянето на социални услуги от социалните асистенти и домашните санитари. Той ще изготвя графиците на наетите лица за предоставяне на социални услуги, ще извършва посещения в домовете на обслужваните по проекта лица за проследяване качеството на предоставяните социални услуги и др.

2. Изисквания за заемане на длъжността: Могат да кандидатстват безработни лица в трудоспособна възраст, които не са придобили право на пенсия за осигурителен стаж и възраст или на професионална пенсия за ранно пенсиониране, притежават компютърна грамотност и са завършили висше образование.

ІІ. Социален асистент – 3 работни места

1. Характеристика на длъжността: Почасовите услуги, които ще предоставят социалните асистенти са в подкрепа на социалното включване на обслужваните от тях лица и се изразяват в оказване на помощ в общуването и осъществяването на социални контакти, придружаване при посещение на кино, театър, изложби, концерти и др. и всякаква друга дейност, изразена в социална работа с представителите на целевата група.

2. Изисквания за заемане на длъжността: Могат да кандидатстват безработни лица в трудоспособна възраст, които не са придобили право на пенсия за осигурителен стаж и възраст или на професионална пенсия за ранно пенсиониране, и са завършили основно образование.

ІІІ. Домашен санитар – 16 работни места

1. Характеристика на длъжността: Домашните санитари ще предоставят почасови услуги за лична помощ и комунално-битови дейности на нуждаещи се лица от целевите групи, изразяващи се в поддържане на лична хигиена, помощ при хранене и взимане на лекарства, пазаруване, поддържане на хигиената в жилищните помещения, извършване на административни услуги и плащания, придружаване извън дома и др.

2. Изисквания за заемане на длъжността: Могат да кандидатстват безработни лица в трудоспособна възраст, които не са придобили право на пенсия за осигурителен стаж и възраст или на професионална пенсия за ранно пенсиониране, и са завършили основно образование.

Срок за подаване на документи за участие в допълнителния прием: 21.05.2013 г.

Подборът по документи ще се извърши на 23.05.2013 г. от 10:00 часа в заседателната зала на втория етаж в сградата на Община Ихтиман от комисия, назначена от кмета на община Ихтиман. Комисията ще констатира дали подадените документи съответстват на предварително определените и обявени условия, на които трябва да отговарят кандидатите. Събеседването ще се извърши на 27.05.2013 г. от 10:00 часа в заседателната зала на втория етаж в сградата на Община Ихтиман само с участниците, преминали подбора по документи. Комисията ще класира кандидатите, като оцени комуникативната и професионалната им компетентност.

Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Община Ихтиман носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Агенцията за социално подпомагане.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ