Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[14.10.2013]

НОВ ГОЛЯМ УСПЕХ НА ДЕЦАТА НА „БОТЕВ”

Продължава отличното представяне на детския отбор на ОФК „Ботев 1921” – Ихтиман. След първите три кръга на областното първенство, той е убедителен лидер с 9 точки и 12:2 голова разлика.

На провелия се традиционен октомврийски турнир по футбол в Правец тази година взеха участие 10 отбора, разделени по 5 в две групи. Нашият отбор попадна в по-трудната група „А”, но след 4 победи – над Самоков с 2:0, над домакините от Правец също с 2:0, над силния отбор на Етрополе с 3:2 и над Своге с 1:0, се класира на първо място.

В другата група „Б” след една загуба и един равен мач първи станаха футболистите на Елин Пелин.

Така на финала се изправиха един срещу друг отборите на „Ботев” – Ихтиман и „Левски” – Елин Пелин. И точно в този мач съдбата обърна гръб на момчетата на треньора Паун Паунов. След убедително превъзходство през целия мач и две греди в наша полза, срещата завърши 0:0 и се стигна до рулетката на дузпите. По-големият шанс бе на страната на елинпелинци.

Индивидуални награди също бяха присъдени на наши футболисти – най-добър вратар стана Димитър Йорданов само с два допуснати гола, а голмайстор с 5 попадения е Асен Симеонов.

Снимки : http://www.balkanec.bg/

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ