Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[07.08.2013]

ОТКРИВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНА ИЗЛОЖБА „ДА ЖИВЕЕМ ЗЕЛЕНО”

В рамките на проект „ДА ЖИВЕЕМ „ЗЕЛЕНО” Възпитаване на култура за опазване на околната среда в двата трансгранични района Ихтиман и Палилула”, финансиран по Втора покана на Програма за трансгранично сътрудничество между България и Сърбия бе проведен конкурс на тема: „ДА ЖИВЕЕМ ЗЕЛЕНО”.

Конкурсът бе в направления за най-добро есе, най-добра рисунка, най-добра снимка под надслов „Да живеем зелено” и най-полезен и ефектен предмет, направен от естествени материали на тема „Природата в нашия живот”. Творбите на желаещите да участват млади хора бяха разгледани в 5 възрастови категории / до 7 годишна възраст; от 8 до 11 годишна възраст; от12 до 15 годишна възраст, от 16 до 18 годишна възраст и от 19 до 25 годишна възраст/.

Ръководството на община Ихтиман и екипът за управление на проекта Ви канят на откриване на международна изложба, на която ще бъдат представени всички отличени произведения на българските и сръбските участници.

Изложбата ще бъде открита на 08.10.13 /вторник/ от 10 ч. в Пенсионерски клуб, намиращ се в читалище „Слънце” от зам. – кмета на Община Ихтиман, г-н Георги Илиев.

Всички победители и техните подгласници в отделните категории ще бъдат наградени.

Можете да посетите изложбата от 08.10.2013 до 15.10.2013 г.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ