Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[01.10.2013]

ДНЕС Е ДЕНЯТ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

С много тържественост и приповдигнато настроение, членовете на пенсионерските клубове в община Ихтиман отбелязаха 1 октомври - Международен ден на възрастните хора.

Гост на тържествата бе г-н Георги Илиев, зам.-кмет на Община Ихтиман. Той пожела на всички здраве и дълъг живот. На този ден всички ние отдаваме почитта си към хората от третата възраст и техния принос към обществото. В една цивилизована държава няма нищо по-естествено от вниманието и грижите ни към тях.

Председателят на клуб „Младост 2” г-жа З. Фетфаджиева и домакин на празника в Ихтиман отправи пожелания за здраве и дълголетие към над 80-те присъстващи. Нейните думи развълнуваха всички във фоайето на читалище „Слънце”. Няколко дами от „Средногорка” изпяха част от репертоара на хора. Г-жа И. Тотева даде тон за песен и в залата зазвуча „Многая лета”!

Председателят на пенсионерски клуб „Светлина” в с. Веринско г-жа В. Радева приветства с добре дошли членове и гости, дошли да споделят заедно празника. Кметът на селото г-н К. Митров отправи своите най-добри пожелания към хората от златната възраст. Г-жа Е. Вучева поднесе приветствие от името на читалищното настоятелство. Певческа група за автентичен фолклор от селото изпълни някои от най-хубавите български песни.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ