Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[19.07.2013]

ЗА ВТОРИ ПЪТ ТУРНИР „ДЕЦАТА НА ИХТИМАН”

На 17 юли т.г. за втори път се проведе турнир по лека атлетика „Децата на Ихтиман”, организиран от ЛК „Маратон”. Децата бяха разделени в две групи:

Първа група - момчета и момичета родени 2003 - 2004 год.

Втора група - момчета и момичета родени 2001 - 2002 год.

В първа група момчетата и момичетата участваха в две дисциплини: 200 м. и скок дължина от място.

При момчетата победител на 200 м. е Георги Генадиев с малка преднина пред Светослав Алексов, трети е Денис Гърков. В другата дисциплина - скок дължина от място победител е Светослав Алексов, който постигна много добър резултат за неговата възраст - 1,82 м. На второ място се класира Георги Генадиев с 1,60 м. Третото място зае Денис Гърков с 1,52 м.

При момичетата бягането на 200 м. премина доста драматично. Победителка е Александра Дуинска, втора-Станислава Стоянова, трета след падане успя да завърши Мадлен Петкова. В скока на дължина от място победителка е Станислава Стоянова, второ място за Мадлен Петкова,а на трето място е Симона Алексова.

Във втора група момичета победителка на 200 м. е Мария Николова. Тя е победителка и в другата дисциплина: скок дължина от място.

Интересно премина бягането на 800 м. при момчетата родени 2001-2002 год. Те направиха добро тактическо бягане и запазиха сили за финален спринт. Победител е Стефан Юруков, второ място зае Даниел Йорданов, на трето място се класира Красимир Узунов.

В дисциплината скок дължина от място отново е победител Стефан Юруков, втори е Красимир Узунов, трети-Даниел Йорданов.

Децата участваха с голямо желание и бяха много доволни от победите си. Бяха наградени с медали от треньорката Цвета Минкина. Всички си пожелаха да има повече такива състезания.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ