Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[23.07.2013]

"МБАЛ –ИХТИМАН” ЕООД ОБЯВЯВА КОНКУРС

Многопрофилна болница за активно лечение „МБАЛ –Ихтиман” ЕООД с адрес гр. Ихтиман, ул. „Шипка” № 30, на основание чл. 91 и чл. 68, ал. 7 от Закона за лечебните заведения и Заповед № 76/22.07.2013 г. на управителя на болницата

ОБЯВЯВА КОНКУРС

за длъжностите: „Главна медицинска сестра”, „Старша медицинска сестра”, „Старша акушерка” в следните структури на „МБАЛ –Ихтиман” ЕООД: „Консултативно-диагностичен блок”, „Вътрешно отделение”, „Хирургично отделение”, „Неврологично отделение”, „Акушеро-гинекологично отделение”, „Детско отделение”.

І. Конкурсът ще се проведе на два етапа:

1. Първи етап – допускане до участие на кандидати, които да отговарят на следните задължителни изисквания:

а) Кандидатът трябва да притежава минимална образователно-квалификационна степен „Бакалавър” или „Магистър” по специалността „Управление на здравните грижи”.

б) Кандидатът трябва да има минимум 5 /пет/ години трудов стаж по профила, за който кандидатства;

в) Кандидатът да няма наложено дисциплинарно наказание „уволнение” или „предупреждение за уволнение” през последните 24 месеца, считано от датата на издаване на настоящата заповед.

2. Втори етап, на който участват само допуснатите до него кандидати, отговарящи на горепосочените изисквания, ще се проведе под формата на събеседване с назначена за целта конкурсна комисия.

ІІ. Кандидатите за участие в конкурса е необходимо да представят следните документи:

1. Молба за участие в конкурса;

2. Копие от документ за самоличност;

3. Копие от диплома за завършено образование;

4. Документ, удостоверяващ трудов стаж по специалността минимум 5 /пет/ години, придобит след завършване на изискуемото образование (Копие от трудова книжка);

5. Автобиография;

6. Свидетелство за съдимост – оригинал.

ІІІ. Документите за участие в конкурса се подават в срок до 15.00 ч. на 23.08.2013 г. в Администрацията на болницата – служител човешки ресурси, адрес: гр. Ихтиман ул. „Шипка” №30. Документите се поставят в запечатан, непрозрачен плик, върху който се посочва името на кандидата и адрес за кореспонденция, телефон, е-mail.

ІV. Заседанието на комисията за допускане на кандидатите (по чл. 93 от КТ) ще се проведе на 26.08.2013 г. Резултатите от първият етап ще бъдат обявени на следващия работен ден след заседанието на комисията.

V. Събеседването с допуснатите до участие кандидати ще се проведе на 29.08.2013 г. от 10,00 ч. в „МБАЛ-Ихтиман” ЕООД.

VІ. Резултатът от конкурса ще бъде съобщен на участниците в петдневен срок от провеждането му.

VІ. Длъжностна характеристика за конкурсната длъжност ще бъде предоставена на разположение на всеки кандидат в Администрацията на болницата – служител човешки ресурси.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ