Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[03.06.2013]

ОБУЧЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛ ЗА „ЗВЕНО ЗА УСЛУГИ В ДОМАШНА СРЕДА”

Община Ихтиман проведе конкурс за назначаване на персонал за Звеното за услуги в домашна среда по проект “Нова възможност за грижа в дома”, финансиран по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” . Конкурсът се проведе на два етапа – подбор по документи и провеждане на събеседване. Подборът по документи се извърши на 29.04.2013 г. от комисия, назначена от кмета на общината. Комисията прецени дали подадените документи съответстват на предварително определените и обявени условия, на които трябва да отговарят кандидатите.

Събеседването бе на 30.04.2013 г. само с участниците, преминали подбора по документи. Комисията класира кандидатите, като оцени комуникативната и професионалната им компетентност.

Тридневно обучение преминаха в залата на Исторически музей – Ихтиман одобрените, за да започнат работа по различните дейности: социален работник, социален асистент, домашен санитар. С тях ще бъдат сключени трудови договори. Обособеното звено за услуги в домашна среда към Домашен социален патронаж – Ихтиман ще предоставя почасови социални услуги на възрастни хора в нужда, с ограничения или невъзможност за самообслужване, и лица в неравностойно положение, включително и деца.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ