Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[15.03.2013]

СЪОБЩЕНИЕ

гр. Ихтиман, 15.03.2013 г.

Съгласно насоките за информация и публичност на проекти, финансирани по Оперативна програма “Околна среда 2007 – 2013 г.”, ключов етап от реализирането на един проект е подготовката и провеждането на процедура за избор на изпълнител. При отчитане на европейските и национални норми в областта на обществените поръчки, бенефициентите трябва да изпълняват определени изисквания по отношение на публичността и прозрачността при провеждане на откритите процедури по ЗОП.

Предвид това Община Ихтиман уведомява заинтересованото население, че на 15.03.2013 г. е подписан договор за услуга с предмет: “Осигуряване на информация и публичност по Първи и Втори етап на проект: “Подготовка и реализация на инвестиционен проект във водния сектор на гр. Ихтиман” с “Пени” ЕООД на стойност 24 400,00 лв. без ДДС.

Настоящото съобщение е създадено с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Оперативна програма “Околна среда 2007 – 2013 г.” Цялата отговорност за съдържанието му се носи от Община Ихтиман и при никакви обстоятелства не може да се приема, че отразява официалното становище на Европейския съюз и правителството на Република България, представлявано от Министерството на околната среда и водите.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ