Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[23.03.2013]

КОНЦЕРТЪТ НА СОУ "ХР. БОТЕВ" - ПРАЗНИК НА ПРОЛЕТТА И МЛАДОСТТА

По време на празничния концерт с прекрасните си изпълнения талантливите ученици превърнаха 22 март освен в празник на пролетта и в празник на младостта и творчеството. Те показаха за пореден път, че притежават редица таланти. Поднесена бе жанрово разнообразна програма. На сцената бяха представени сценки от най-малките, първокласниците бяха подготвили и своя програма. По-големите ни зарадваха с майсторско изпълнение на народни танци и песни, пролетни цветя и венци пъстрееха на сцената. Пирати откриха в сандък за съкровища най-красивото момиче! Не липсваха изпълнения на мажоретките, имаше модерни танци и вокални изпълнения на бъдещите абитуриенти…

Залата бе препълнена, всички аплодираха артистичните изяви. Бе прочетено Поздравително писмо от кмета на Община Ихтиман г-н Калоян Илиев.

Концертът в големия салон на читалище „Слънце” бе оценен от присъстващата многобройна публика като знаково събитие. СОУ „Христо Ботев” винаги е имало амбицията и желанието да представя пред ихтиманската общественост своите талантливи възпитаници – певци, музиканти и художници, участници в различни национални и международни изяви.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ