Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[13.02.2013]

ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТНОВО ЗАЧЕТЕНИ И УВАЖЕНИ

Хората често забравят какво сме казали, какво сме направили, но никога не забравят как сме ги накарали да се чувстват.

Ние, пенсионерите в общината, сме близо 4 000 човека. Добре осъзнаваме, че сме в тежест на икономическата, социалната и здравната сфера, но въпреки това кметското ръководство не гледа на нас като бреме. Напротив. Обградени сме с много внимание и грижи. През миналата година бяха открити седем пенсионерски клуба, напълно обзаведени, в които хората водят активен живот.

В началото на тази година доста притеснени и с голямо неудобство помолихме кмета на общината г-н Калоян Илиев да се опита да уреди безплатно пътуване от селата до града на членовете на пенсионерския съюз един път в месеца. Осъзнавахме колко ще му е трудно да преговаря с превозвача Иван Терзийски и не таехме надежди.

Изненадата бе голяма, когато само след една седмица въпросът бе решен и ни бяха връчени картите за безплатното пътуване.

В мъдростта на вековете се казва, че най-доброто, което можем да сторим през живота си е на децата си да дадем добър пример, на бащите си – почит, на майките – повод за гордост, а на всички хора – милосърдие.

Нашият кмет, макар да е изтекла само една година от мандата му, много пъти е проявявал почит, уважение и милосърдие към хората от златната възраст, за която сърдечно му благодарим!

Дана Янинска, председател на ОбС на пенсионерския съюз гр. Ихтиман

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ