Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[03.05.2017]

„МБАЛ – ИХТИМАН” ЕООД ОБЯВЯВА КОНКУРС

ОБЯВЛЕНИЕ

„МБАЛ – Ихтиман” ЕООД с адрес: гр. Ихтиман 2050, ул. „Шипка” № 30, mbaliht@abv.bg, тел. 0724/82451, на основание чл. 91 и чл. 68 от Закона за лечебните заведения и Заповед № 129 /03.05.2017 г. на управителя на болницата

ОБЯВЯВА КОНКУРС

за длъжностите: „Началник отделение” в следните структури на „МБАЛ –Ихтиман” ЕООД: ”Акушеро-гинекологично отделение”, „Детско отделение”, „ОАИЛ” и Отделение по образна диагностика и за длъжностите: „Главна медицинска сестра”, „Старша медицинска сестра” и „Старша акушерка” в следните структури: „Консултативно-диагностичен блок”, „Вътрешно отделение”, Хирургично отделение”, „Неврологично отделение”, „Детско отделение” и „Акушеро-гинекологично отделение” със срок на заемане на длъжността 3 години.

І. Конкурсът ще се проведе на два етапа:

1. Първи етап – допускане до участие на кандидати, които да отговарят на следните задължителни изисквания:

За длъжността: „Началник отделение”

а) Кандидатът трябва да притежава минимална образователно-квалификационна степен „Магистър” по специалност „Медицина”, със свидетелство за призната специалност по профила, за който кандидатства.

б) Кандидатът трябва да има минимум 5 /пет/ години трудов стаж по профила, за който кандидатства;

в) Кандидатът да няма наложено дисциплинарно наказание „уволнение” или „предупреждение за уволнение” през последните 24 месеца преди датата на подаване на документите за кандидатстване.

За длъжността: „Главна медицинска сестра”, „Старша медицинска сестра” и „Старша акушерка”

а) Кандидатът трябва да притежава минимална образователно-квалификационна степен „Бакалавър” или „Магистър” по специалността „Управление на здравните грижи”;

б) Кандидатът трябва да има минимум 5 /пет/ години трудов стаж по профила, за който кандидатства;

в) Кандидатът да няма наложено дисциплинарно наказание „уволнение” или „предупреждание за уволнение” през последните 24 месеца, считано от датата на настоящата заповед;

2. Втори етап, на който участват само допуснатите до него кандидати, отговарящи на горепосочените изисквания, ще се проведе под формата на събеседване с назначена за целта конкурсна комисия.

ІІ. Кандидатите за участие в конкурса е необходимо да представят следните документи:

За длъжността : „Началник отделение”

1. Молба за участие в конкурса;

2. Копие от документ за самоличност;

3. Копие от диплома за завършено висше образование;

4. Копие от свидетелство за призната специалност;

5. Документ, удостоверяващ трудов стаж по специалността минимум 5 /пет/ години, придобит след завършване на изискуемото образование (Копие от трудова книжка);

6. Автобиография;

7. Свидетелство за съдимост с дата на издаване не повече от 6 месеца преди датата на подаване на документите за кандидатстване;

За длъжността: „Главна медицинска сестра”, „Старша медицинска сестра” и „Старша акушерка”

1. Молба за участие в конкурса;

2. Копие от документ за самоличност;

3. Копие от диплома за завършено образование;

4. Документ, удостоверяващ трудов стаж по специалността минимум 5 /пет/ години, придобит след завършване на изискуемото образование (Копие от трудова книжка);

5. Автобиография;

6. Свидетелство за съдимост с дата на издаване не повече от 6 месеца преди датата на подаване на документите за кандидатстване.

ІІІ. Документите за участие в конкурса се подават в срок до 15 ч. на 09.06.2017 г. в деловодството на „МБАЛ - Ихтиман” ЕООД. Документите се поставят в запечатан, непрозрачен плик, върху който се посочва името на кандидата и адрес за кореспонденция, телефон, е-mail.

ІV. Резултатите от първия етап - списък с допуснатите кандидати ще бъде обявен от назначена комисия за допускане на кандидатите (по чл. 93 от КТ), на видно място в сградата на „МБАЛ - Ихтиман” ЕООД на 15.06.2017 г.

V. Събеседването с допуснатите до участие кандидати да се проведе на 19.06.2017 г. от 10,30 ч. в „МБАЛ - Ихтиман” ЕООД от назначена за целта комисия за провеждане на конкурса (по чл. 94 от КТ).

VІ. Резултатите от конкурса ще бъдат съобщени на участниците, в тридневен срок от провеждането му.

VІІ. Длъжностна характеристика за конкурсната длъжност ще бъде предоставена на разположение на всеки кандидат в Личен състав на болницата.

VІІІ. Трудовите правоотношения с класираните на първо място кандидати ще се уреждат по реда на чл. 96 от КТ.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ