Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[26.01.2017]

КМЕТЪТ НА ИХТИМАН КЪМ БОЙКО БОРИСОВ: ДОКАЗАХТЕ, ЧЕ ПРИОРИТЕТ ВЪВ ВАШАТА РАБОТА Е ГРИЖАТА ЗА ДЕЦАТА

„Вие направихте най-хуманната инвестиция в подобряване на условията за отглеждане, възпитание, обучение и социализиране на част от най-малките граждани на град Ихтиман. Доказахте, че приоритет във Вашата работа е грижата за децата.“ Това пише в благодарствно писмо кметът на община Ихтиман Калоян Илиев до премира Бойко Борисов по повод отпуснатите целево 320 000 лв. за ремонт на детска градина „Гьончо Белев”.

„През тези мразовити януарски дни деца, родители и работещи в детската градина са силно впечатлени и високо оценяват изпълнените мерки по енергийна ефективност на сградата. В сравнение със стайните температури през изминали години, когато освен парното отопление, допълнително се включваха електрически уреди, тази зима децата играят и се обучават в модерна, здравословна, образователна среда, отговаряща на потребностите им“, се казва още в писмото. В рамките на реновирането са изпълнени мерки по енергийна ефективност на фасадите и балконите, топлоизолиране на покрива, пароизолация, хидроизолация и подмяна на дървена дограма с петкамерна PVC дограма. Извършени са и неотложни дейности по вътрешни ремонти на помещенията и мълниезащита на сградата.

„Нека Бог и съдбата Ви даряват със здраве, сили и успехи. Да Ви закрилят в благородните начинания в полза на бъдещите поколения“, завършва обръщението към министър-председателя Борисов.

Още информация вижте тук

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ