Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[23.12.2016]

ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО ПОДНЕСЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ДИРЕКТОРА НА ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ

Зам.-кметовете на Община Ихтиман г-жа Даниела Митева и инж. Тони Кацаров поднесоха поздравления от името на кмета г-н Калоян Илиев и от свое име на директора на Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий" г-жа Звезделина Разсолкова. Тя стана "Директор – най-добър социален партньор за 2016 година".

След заключителния етап на Десетия национален конкурс на Синдиката на българските учители „Най-добър социален партньор – Директор“ за 2016 година на официална церемония по награждаването отличието й бе връчено лично от Председателя на КНСБ Пламен Димитров. Госпожа Разсолкова получи поздравления от Председателя на СБУ г-жа Янка Такева. Призът се присъжда за висок принос в развитието на официалното сътрудничество със Синдиката на българските учители.

Г-жа Звезделина Разсолкова прочете мотивите за нейната номинация и поздравително писмо от д-р Илинка Патърова, председател на ОбКс на СБУ, Ихтиман. Инж. Тони Кацаров отправи и своите поздравления, като не пропусна да пожелае на официалните гости и колектива благопожелания по случай настъпващите празници. Музикална програма, подготвена от най-малките ученици, заслужи ръкоплясканията на всички присъстващи.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ