Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[12.12.2016]

ИЗГОРЯХА ЛИЧЕН И СЛУЖЕБЕН АВТОМОБИЛ ПРЕД ДОМА НА ГОРСКИ СЛУЖИТЕЛ

На 11 декември в 3 часа след полунощ Р. А., служител в Общинско горско предприятие – Ихтиман, чува силен шум пред дома си. Излиза отвън и вижда горящи служебен автомобил Лада Нива и лично МПС Ауди А 3, при което се обажда в полицията и пожарната. Предприема и незабавни действия по потушаване на огъня, обхванал автомобилите.

В момента се води разследване за разкриване на този, според нас, умишлен палеж. Ние от Общинско горско предприятие – Ихтиман, стоим зад нашия колега! Той е дългогодишен съвестен служител, който изпълнява функциите на отговорник по охраната на общинските гори, което е вероятната причина за този вандалски акт. Призовавам гражданите да не купуват незаконно придобита дървесина без контролна марка и превозен билет, за да не продължава безогледната сеч на нашите гори и да се провокират подобни действия срещу служители, изпълняващи стриктно служебните си задължения. Въпреки неприятния инцидент, колегата ще продължи да изпълнява своите ангажименти към Общинско горско предприятие и закона.

За случая са сезирани всички компетентни органи – Прокуратура, Полиция, Изпълнителна агенция по горите, Регионална дирекция по горите – уточни подробностите по случая инж. Радослав Петров, директор на Общинско горско предприятие – Ихтиман.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ