Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[05.07.2016]

ПРАЗНИК НА МВР С ШОУ ЗА ДЕЦА ( И ВЪЗРАСТНИ)

На 5 юли се отбелязва професионалният празник на служителите от Министерството на вътрешните работи. По този случай и по идея на Районно управление на полицията –Ихтиман и Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Ихтиман се състоя специално шоу за деца. Целта - запознаване с труда на пожарникари и полицаи.

Днес на площад „Съединение” в града се проведоха демонстрации на служебна техника и оборудване, което използват в работата си служителите на МВР в ежедневната си дейност. Пред деца от община Ихтиман и граждани, проявили интерес бе разиграно задържане на нарушител от полицаи и гасене на пожар. Специализираните полицейски автомобили, пожарната и колата за ползване при бедствия събудиха интерес у малчуганите, които искаха непременно да се снимат за спомен. А най-развълнувани бяха децата, чиито родители практикуват тези трудни професии.

На събитието присъстваха гл. инспектор Димитър Димитров, началник на Районно управление на МВР – Ихтиман и гл.инспектор инж.Любомир Баров, началник на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" – Ихтиман, както и г-н Калоян Илиев, кмет на Община Ихтиман и зам.-кметовете г-н Георги Илиев и инж. Тони Кацаров, които поздравиха с професионалния празник полицаи и пожарникари.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ