Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[26.04.2016]

НОВ КЛУБ БЕ ОТКРИТ В МИРОВО

Днес в село Мирово, на вълнуващо събитие присъстваха г-н Георги Илиев и г-жа Даниела Митева, заместник-кметове на Община Ихтиман, кметове на населени места. Открит бе нов клуб – място за срещи между хора, обединени от общи интереси, място за отдих и развлечения. Тук бяха и г-жа Дана Янинска, председател на ОбС на пенсионерите, председатели на общински пенсионерски клубове, жители на селото.

Мария Иванова, кметът на Мирово се обърна към присъстващите:

„Аз съм изключително щастлива за това, че днес тук има толкова хора и най-сетне дойде моментът и в нашето село да бъде открит клуб!

Доволна съм, че спазихме обещанието си и изпълнихме това ваше желание. Но за осъществяването на идеята нямам заслуги само аз. Искам да изкажа своята благодарност към ръководството на Община Ихтиман – на кмета г-н Калоян Илиев и зам.-кметовете г-н Георги Илиев и г-жа Даниела Митева. Те се съгласиха да бъде ремонтирана сградата и да бъдат закупени основните неща: балатум, печка, бойлерче, кафемашина, да има кабелна телевизия и т.н. Благодаря и на г-н Начев за подарените шкафове и на г-н Георги Лаков за телевизора. През цялото време получавах насоки и подкрепа от г-жа Дана Янинска, на която сърдечно благодаря.

Не на последно място, за това, че отделиха от времето си и с много труд ми помогнаха Деница Младенова, Илияна Младенова, Мартин Велков, Николай Овнаров, Георги Лаков, Веска Лакова, Илиян Ангелов искам да благодаря, че направихме клуба такъв, какъвто е сега. Те показаха, че младите хора в селото също бяха съпричастни с тази идея и помогнаха тя да се осъществи!”

В този празничен ден бе дадено име на местния пенсионерски клуб от г-жа Митева – „Еделвайс”. Поздравления и цветя поднесоха г-н Илиев, г-жа Янинска, председателите на пенсионерските клубове от общината. Водосвет за здраве извърши енорийски свещеник протойерей Виталий Велков от храм „Успение Богородично” - Ихтиман.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ