Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[01.04.2016]

СДРУЖЕНИЕ „ ВЕГА” ГР. ВАРНА БЛАГОДАРИ НА Г-Н КАЛОЯН ИЛИЕВ, КМЕТ НА ОБЩИНА ИХТИМАН ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО И ФИНАНСИРАНЕТО НА СПЕКТАКЪЛА "КАТО ЗВЕЗДИТЕ"

На 30.03.2016 г. Център за обществена подкрепа гр. Ихтиман подари един незабравим празник на децата от първи до четвърти клас в ОУ „Димчо Дебелянов”. Един спектакъл с много игри, танци, песни, награди и изненади, на който децата се чувстваха обичани и значими за обществото. Спектакълът бе реализиран с цел „Поощряване и подпомагане на детски таланти” от единствения в Европа пътуващ детски фестивал „Като звездите”. Освен приятни изживявания, децата получиха възможност да бъдат избрани най-талантливите от тях, които да вземат участие на националния фестивал на децата от социалните заведения, провеждащ се под патронажа на вицепрезидента на Република България г-жа Маргарита Попова, обявен като ден на дружбата и толерантността между децата.

За да се случи този празник благодарим за съдействието на Община Ихтиман! Една Община доказва своето място в Европа преди всичко с човечността, разбирането и положителното отношение към децата на България.

Благодарим на невероятните домакини, децата от ОУ „Димчо Дебелянов” и на тяхната директорка г-жа Геринска!

Благодарим и на сдружение „Поощряване и подпомагане на детски таланти - Вега” гр. Варна за многото щастливи емоции.

Център за обществена подкрепа гр.Ихтиман

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ