Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[12.03.2016]

ОСЕМ ДЕЦА ОТ 4 ДО 11 ГОДИНИ ПОЧИСТИХА КВАРТАЛ, КМЕТЪТ ГИ ПОКАНИ В ОБЩИНАТА

Днес по покана на кмета г-н Калоян Илиев в Община Ихтиман бяха деца от кв. „Стипон”, които са решили да се грижат за чистотата на квартала и в свое писмо отправят молба за благоустрояване на зелените площи. В своето обръщение, те изразяват желание да засадят дръвчета, за които ще се грижат, да се възстанови волейболната площадка и пейките, като и за още една детска площадка, предназначена за най-малките. С „Обичаме Ви и вярваме във Вас” завършва писмото, подписано от Габриела Захариева, 9 г., Владимир Димитров, 8 г., Мирослава Димитрова, 10 г., Емил Иванов, 10 г.,Йоан Филипов, 11 г.,Иван Миролюбов, 9 г., Радослава Караджова, 6 г. и дори четиригодишния Иван Караджов. Придружаваха ги г-жа Велика Гелева и г-жа Милена Станоева.

На срещата присъстваха г-н Любомир Рудаков, общински съветник и г-жа Даниела Митева, зам.-кмет на Община Ихтиман, които похвалиха инициативността на децата и споделиха, че с радост ще помагат за съвместни дейности. „Те дават пример на възрастните!” – каза още г-жа Митева.

Г-н Калоян Илиев изрази своето възхищение от организацията, която са създали, за да постигнат нещо чрез личен принос за общото добро. Освен, че почерпи с любимото на всички деца лакомство – шоколад, той ги награди с топки и два комплекта за федербал. „Ще се постараем важите желания да се осъществяват едно след друго, защото го заслужавате!” – каза още кметът.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ