Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[28.10.2015]

ОТКРИВАНЕ НА ОБНОВЕНА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В ОДЗ „ЗДРАВЕЦ“

На 27.10.2015 г. в двора на ОДЗ „Здравец“, г-жа Ваня Колева – директор на детското заведение откри обновената детска площадка за игра на деца от 3-7 годишна възраст.

Обновлението и освежаването на детската площадка бе извършено по проект „Обичам природата, живея с нея“, който бе изготвен, одобрен и реализиран във връзка с обявения конкурс на Министерството на околната среда и водите в рамките на националната кампания ЗА ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА 2015 година.

Много усмивки и емоции предизвикаха децата от -та група „Зайо Байо“, които отправиха своя музикален поздрав към присъстващите с тематичната песничка „Нашият двор“.

След като площадката бе открита, малките възпитаници на детската градина побързаха да демонстрират как се забавляват на новите съоръщения за игра: „гъсеница“, „шведска стена“, „приказен трон със столчета гъбки“, място предназначено за провеждане на педагогически ситуации на открито, няколко люлки и пейки, както и обновените пясъчници. В дворното пространство бяха монтирани и кофи за разделно събиране на отпадъци.

Откриването приключи с презентация представена от координатора по проекта г-жа Десислава Пириева, учител в детската градина, която представи последователно реализираните дейности по проекта, както и постигнатите резултати.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ