Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[07.05.2015]

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Във връзка с провеждане на национална кампания на bTV „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО” Общинска администрация Ихтиман приканва всички жители да се включат на 10 май (неделя) в почистването на прилежащите територии към индивидуалните дворове, зелени площи, междублокови пространства, градинки и други. Община Ихтиман ще предостави на желаещите найлонови чували за смет и ръкавици. За заявки можете да се обадите на тел. 0886/44-53-02 до 17 ч. на 8 май, а в селата – на кметските наместници. Събраните чували с отпадъци да бъдат поставяни до обществените съдове за смет. При необходимост ще бъде изпратена и техника.

През 2015 г. за пета поредна година ще бъде осъществена кампанията „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО”, със съдействието на Министерството на околната среда и водите. Определени са пет дати, обвързани тематично с местата, които са приоритетни при почистването.

Да бъдем обществено отговорни!

С участието на всеки един от нас в кампанията ще демонстрираме своята активна гражданска позиция и ангажираност с каузата за чиста околна среда.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ