Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[01.10.2014]

С ВНИМАНИЕ КЪМ ХОРАТА ОТ ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ

Първи октомври се отбелязва като Международен ден на възрастните хора, обявен с решение на Общото събрание на ООН от 14 декември 1990 г. На този ден всички ние отдаваме почитта си към хората от третата възраст и техния принос към обществото.

На тържество по случай празника, което се състоя във фоайето на читалище „Слънце”, гости бяха кметът на Община Ихтиман г-н Калоян Илиев, зам.-кметовете г-н Георги Илиев и инж. Тони Кацаров и д-р Петър Беков, кандидат за депутат в 43-ото Народно събрание. Г-жа Дана Янинска, председател на ОбС на пенсионерите след като представи гостите и изказа благодарност, че са се отзовали на поканата й, отправи пожелания за здраве, късмет и дълголетие към всички. Кметът, г-н К. Илиев се обърна към присъстващите, като в Деня на възрастните хора им пожела: „…Нека във всеки ваш ден да присъства усмивката! Радвайте се дълги години на деца и внуци!.. А ние с каквото можем – ще помагаме!”

Д-р Петър Беков също отправи поздравления, като обеща да не изоставя пациентите си, каквото и да предстои след 5 октомври.

Музикални поздрави към хората от третата възраст поднесе г-н Димитър Бонев.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ