Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[25.08.2014]

ОБЯВЛЕНИЕ

„МБАЛ –Ихтиман” ЕООД с адрес: гр. Ихтиман 2050, ул.”Шипка“ № 30, mbaliht@abv.bg, тел. 0724/82451, на основание чл. 91 и чл. 68 от Закона за лечебните заведения и Заповед №133/22.08.2014 г. на управителя на болницата

ОБЯВЯВА КОНКУРС

за длъжностите: “Началник отделение” в следните структури на „МБАЛ –Ихтиман” ЕООД: ”Акушеро-гинекологично отделение”, „Неврологично отделение”, „Вътрешно отделение”, „Хирургично отделение”, „Детско отделение” и „ОАИЛ” за срок от 3 години

І. Конкурсът ще се проведе на два етапа:

1. Първи етап – допускане до участие на кандидати, които да отговарят на следните задължителни изисквания:

а) Кандидатът трябва да притежава минимална образователно-квалификационна степен „Магистър” по специалност „Медицина”, със свидетелство за призната специалност по профила, за който кандидатства.

б) Кандидатът трябва да има минимум 5 /пет/ години трудов стаж по профила, за който кандидатства;

в) Кандидатът да няма наложено дисциплинарно наказание “уволнение” или “предупреждение за уволнение” през последните 24 месеца преди датата на подаване на документите за кандидатстване.

2. Втори етап, на който участват само допуснатите до него кандидати, отговарящи на горепосочените изисквания, ще се проведе под формата на събеседване с назначена за целта конкурсна комисия.

ІІ. Кандидатите за участие в конкурса е необходимо да представят следните документи:

1. Молба за участие в конкурса;

2. Копие от документ за самоличност;

3. Копие от диплома за завършено висше образование;

4. Копие от свидетелство за призната специалност;

5. Документ, удостоверяващ трудов стаж по специалността минимум 5 /пет/ години, придобит след завършване на изискуемото образование (Копие от трудова книжка);

6. Автобиография;

7. Свидетелство за съдимост – копие с дата на издаване не повече от 6 месеца преди датата на подаване на документите за кандидатстване;

ІІІ. Документите за участие в конкурса се подават в срок до 15 ч. на 29.09.2014 г. в деловодството на „МБАЛ-Ихтиман” ЕООД. Документите се поставят в запечатан, непрозрачен плик, върху който се посочва името на кандидата и адрес за кореспонденция, телефон, е-mail.

ІV. Резултатите от първият етап - списък с допуснатите кандидати ще бъде обявен от назначена комисия за допускане на кандидатите (по чл. 93 от КТ), на видно място в сградата на „МБАЛ-Ихтиман” ЕООД на 02.10.2014г.

V. Събеседването с допуснатите до участие кандидати да се проведе на 03.10.2014г. от 10,30 ч. в „МБАЛ-Ихтиман” ЕООД от назначена за целта Комисия за провеждане на конкурса (по чл. 94 от КТ).

VІ. Резултатите от конкурса ще бъдат съобщени на участниците, в тридневен срок от провеждането му.

¬VІІ. Длъжностна характеристика за конкурсната длъжност ще бъде предоставена на разположение на всеки кандидат в Личен състав на болницата.

VІІІ. Трудовите правоотношения с класираните на първо място кандидати ще се уреждат по реда на чл. 96 от КТ.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ